Με μια συναυλία που απευθύνεται σε νέους, αλλά και σε μεγαλύτερους ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία ο συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα, το βράδυ της Παρασκευής. Η ελληνική ροκ μπάντα «15 50» θα εμφανιστεί στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μια βραδιά με σημειολογικό και συμβολικό περιεχόμενο. «Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, μεταφέροντας τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου κι ευχαρίστησε θερμά τους «ροκ δυναμίτες» που θα συμμετάσχουν σε μια γιορτή για τη δημοκρατία.

Η δημοφιλής ροκ μπάντα σκοπεύει να ενώσει όλες τις ηλικίες στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, καθώς συνηθίζει να διασκευάζει κλασικά τραγούδια με έναν τρόπο που κατορθώνει να τα κάνει «δικά της», καταθέτοντας στο κοινό μια μικρή ιστορία πίσω από κάθε μουσικό τόλμημα.

Οι «15 50» σκοπεύουν να ξεσηκώσουν με το τεράστιο ρεπερτόριό τους από ελληνόφωνη και αγγλόφωνη ροκ όλων των δεκαετιών, αλλά και ενότητες τραγουδιών από το χώρο της ντίσκο, ρον εντ ρόλ, προσαρμοσμένα στον ήχο τους. Το πρόγραμμά τους καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Το βράδυ της Παρασκευής συναντιόμαστε στους δρόμους της μουσικής για να ενώσουμε τον βηματισμό μας για το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας. Το σύνθημα θα δοθεί με την εκρηκτική παρουσία του κιθαρίστα της μπάντας, Ρουσσέτου Δημητρόγλου, τη μοναδική ροκ χροιά του Μηνά Τσίγκου, και τους δυναμικούς ήχους των Τάσσου Σταύρακα (πλήκτρα), Ιωσήφ Μοσχόπουλου (κιθάρες) και Γιάννη Κωστή (μπάσο & τύμπανα). Μαζί τους και η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια η Καλένα.