Σε δήλωση του σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Δημήτρης Δριβίλας ανέφερε τα εξής:

«Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους που την περασμένη Κυριακή εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» αλλά και εμένα προσωπικά.

Η επιλογή τους με τιμά ιδιαίτερα. Και με γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη.

Αυτή την Κυριακή δίνουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στον συνδυασμό μας. Επιλέγουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια, ψηφίζουμε Περιφερειάρχη τον Απόστολο Κατσιφάρα που απέδειξε στην πράξη το ενωτικό του πνεύμα, την προσήλωση του στην σύνθεση των απόψεων, στη συναίνεση και στη συνεργασία.

Επιλέγουμε τον άνθρωπο που υπηρέτησε και υπηρετεί το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς στεγανά και κατηγοριοποιήσεις.

Αλλά με σεβασμό στις ανάγκες της κοινωνίας, με εντιμότητα και ανυποχώρητη διαφάνεια και νομιμότητα, με όραμα, με αξίες και με αρχές.

Αυτή την Κυριακή σας καλώ να δώσουμε συνέχεια στο μεγάλο έργο αναδημιουργίας της Δυτικής Ελλάδας, να ψηφίσουμε Απόστολο Κατσιφάρα και Δικαίωμα στην Πρόοδο».