Το πασχαλινό μπαζάρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Πύργο επισκέφτηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Και μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι όλοι μας έχουμε χρέος να είμαστε με κάθε τρόπο κοντά σ’ έναν οργανισμό που εδώ και χρόνια προσφέρει φροντίδα, αγάπη και αξιοπρέπεια στα παιδιά», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Κατσιφάρας.

Το πασχαλινό μπαζάρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Πύργο, μέσω της διάθεσης πασχαλινών ειδών, αποβλέπει στην ενίσχυση των δυο δομών που λειτουργεί στην Ηλεία ο οργανισμός. Η δε ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη απ’ την πρώτη κιόλας μέρας λειτουργίας του παζαριού.

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και είναι πολλές οι δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από κοινού.

Κατά την παρουσία του στον Πύργο ο κ. Κατσιφάρας συναντήθηκε και με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με τους οποίους και συζήτησε γύρω από τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού αλλά και για τις επόμενες κινήσεις ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.