Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» στην Πάτρα επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου και Γιάννης Δάλμας.

Τους δύο υποψηφίους ευρωβουλευτές υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσεχείς ευρωπαϊκές εκλογές, επισημαίνοντας ότι και ο ίδιος στις περιοδείες του δεν χάνει την ευκαιρία να τονίσει τη σημασία που έχουν οι επικείμενες ευρωεκλογές για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών.

Κατά την επίσκεψή τους οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής είχαν, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, αλλά και με πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο κ. Κατσιφάρας ενημέρωσε τους κ.κ. Παπανδρέου και Δάλμα για τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, προσθέτοντας ότι η Δυτική Ελλάδα, παρά την δυσμενή συγκυρία της κρίσης, κατάφερε ν’ αξιοποιήσει ευκαιρίες, να διεκδικήσει πόρους και να αναμετρηθεί με πολλές απ’ τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.