«Ενωμένοι κερδίσαμε όλες τις μάχες, ενωμένοι κερδίζουμε το αύριο»! Μ’ αυτή τη φράση ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας τις συναντήσεις του με πολίτες αλλά και με στελέχη του συνδυασμού του στα Εκλογικά Κέντρα της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου.

Ο κ. Κατσιφάρας ευχαρίστησε κατ’ αρχάς όλους όσοι τίμησαν τον συνδυασμό του με την ψήφο τους. «Για εμάς το ποσοστό της πρώτης Κυριακής ήταν μια έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας, της προσπάθειας μας, της αγωνίας μας να είμαστε, με λύσεις και με αποτελέσματα, δίπλα στον πολίτη και την κοινωνία», είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Και πρόσθεσε ότι «αυτή την Κυριακή η νίκη μας θα είναι νίκη όλων των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, νίκη της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας και μαζί μια καθαρή εντολή ώστε η ανοδική πορεία και η αναδημιουργία της Δυτικής Ελλάδος να συνεχιστεί, χωρίς οπισθοδρομήσεις».

Ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε, επίσης, ότι «με την δύναμη και την αισιοδοξία που μας δίνει το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, απευθυνόμαστε ξανά στην κοινωνία, σε όσους μας ψήφισαν αλλά και σ’ εκείνους που δεν μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή και ζητάμε να κρίνουν και ν’ αξιολογήσουν πρόσωπα, διαδρομές, ιδέες και προγράμματα. Την πρώτη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα. Αυτή την Κυριακή η μεγάλη πλειοψηφία που διαμορφώνεται γύρω απ’ την παράταξη μας θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου Άρης Γκατζόγιας σε δηλώσεις του, τόνισε: «Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την ψήφο τους, για την εμπιστοσύνη στον συνδυασμό μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο». Ξεκινάμε ενωτικά με διάθεση να συνθέσουμε τις δυνάμεις. Να απευθυνθούμε στον κάθε συμπολίτη μας, ώστε την Κυριακή να αποδειχθεί ότι μόνο η σύνθεση και μόνο η ένωση δυνάμεων θα μπορέσει να φέρει ένα καλύτερο μέλλον στην Περιφέρειά μας».

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Άρη Γκατζόγια: