Το βράδυ της προσεχούς Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2019, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου, στην πλατεία Παναγοπούλου 4 στο Αγρίνιο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας θ’ ανακοινώσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Παράλληλα, ο κ. Κατσιφάρας έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στο Παπαστράτειο και να συνομιλήσουν με τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Στην σύντομη ομιλία του θ’ αναφερθεί στις καταστατικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα –Δικαίωμα στην Πρόοδο» καθώς και σε επιμέρους -ανά τομέα έργου- προτεραιότητες που περιλαμβάνονται στους στόχους της επόμενης περιόδου για την Αιτωλοακαρνανία.

Ανά Περιφερειακή Ενότητα, στον συνδυασμό μετέχουν πρόσωπα που προέρχονται απ’ την κοινωνία των πολιτών, στελέχη με αποτύπωμα και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, νέες και νέοι που ενεργά στρατεύονται στην πορεία αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλογικών οργανώσεων και φορέων, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού δεν αλλάζουν. Απόφαση που υπαγορεύεται από την επιδίωξη να φανεί η συνέχεια μιας παράταξης που σε συνθήκες βαριάς κρίσης παρήγαγε -κατά γενική ομολογία- έργο στην Δυτική Ελλάδα και στάθηκε δίπλα στην κοινωνία και στον άνθρωπο, με καθημερινές παρεμβάσεις, με συγκρούσεις όταν χρειάστηκε αλλά και με συναινέσεις και συνθέσεις όταν το δημόσιο συμφέρον το επέτασσε.

Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρχει και απόδοση στην νοηματική γλώσσα.

Συνημμένα αρχεία