Το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του πολυχώρου «Αίγλη», στην Ακτή Δυμαίων 17 στην Πάτρα (Veso Mare), ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας θ’ ανακοινώσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

Με την εκδήλωση της Τετάρτης κλείνει ο κύκλος παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας και οι συνεργάτες του απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες των της Αχαΐας να δώσουν το παρών στην εκδήλωση και να γνωρίσουν από κοντά τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Ανά Περιφερειακή Ενότητα, στον συνδυασμό μετέχουν πρόσωπα που προέρχονται απ’ την κοινωνία των πολιτών, στελέχη με αποτύπωμα και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, νέες και νέοι που ενεργά στρατεύονται στην πορεία αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλογικών οργανώσεων και φορέων, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού δεν αλλάζουν. Απόφαση που υπαγορεύεται από την επιδίωξη να φανεί η συνέχεια μιας παράταξης που σε συνθήκες βαριάς κρίσης παρήγαγε -κατά γενική ομολογία- έργο στην Δυτική Ελλάδα και στάθηκε δίπλα στην κοινωνία και στον άνθρωπο, με καθημερινές παρεμβάσεις, με συγκρούσεις όταν χρειάστηκε αλλά και με συναινέσεις και συνθέσεις όταν το δημόσιο συμφέρον το επέτασσε.

Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας θα υπάρχει και απόδοση στην νοηματική γλώσσα.

Συνημμένα αρχεία