Τον βασικό κορμό των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο» παρουσίασε σε τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας. Στον Πύργο, στο Αγρίνιο και στην Πάτρα παρουσιάστηκαν συνολικά 61 υποψήφιοι, εκ των οποίων 19 γυναίκες και 42 άνδρες.

Πρόκειται για πρόσωπα που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών, στελέχη με αποτύπωμα και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, νέες και νέοι που ενεργά στρατεύονται στην πορεία αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλογικών οργανώσεων και φορέων, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε κοντά μας, δίπλα μας, πρόσωπα με πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση, με ενεργό παρουσία στα κοινά, πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης στην τοπική κοινωνία, με σημαντική διαδρομή και πολλές διακρίσεις στον επαγγελματικό ή επιστημονικό τους χώρο. Αυτή είναι η ομάδα μας. Αυτή είναι η δύναμή μας. Ενώνουμε δυνάμεις μακριά από δογματικές και πελατειακές αγκυλώσεις» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιφάρας

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο», αλλά και στους βασικούς στόχους της επόμενης περιόδου. Τόνισε επίσης ότι ο συνδυασμός πηγαίνει στις εκλογές με παρακαταθήκη το έργο που συντελέστηκε στην Περιφέρεια και με εγγύηση την καλή προετοιμασία μιας νέας δέσμης παρεμβάσεων που θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής.

«Νοιαζόμαστε. Δημιουργήσαμε το σήμερα και διασφαλίσαμε το αύριο. Δεν υποσχόμαστε, αλλά μιλάμε με απόλυτη τεκμηρίωση των στόχων μας, με διασφαλισμένους πόρους και έργα που έχουν πάρει οριστικά τον δρόμο τους» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης